ИГРАЧКА СО ДАЛЕЧИНСКО

Шифра: 7800
  • 1,100 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Catch Me with Remote Control

  • motor whirls the toy around
  • incl. spare play pole
  • battery-operated (3 AA mignon batteries not included)
  • plastic
 
 
Item no.
Properties
RSP

Catch Me with Remote Control
4567
Measurements: ø 15 × 21 cm
Type: 1x 23A, 3x AA
-

Препорачуваме