ИГРАЧКА СМАЈЛИ

Шифра: 5852
  • 90 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Smiley Ball

  • foam rubber
  • various motifs
  • only complete packing units


schwimmt
geräuschlos

 
 
Item no.
Properties
RSP

Smiley Ball
3438
Measurements: ø 6 cm
Colour: various
-

Препорачуваме