ИГРАЧКА СМАЈЛИ СО ЗВУК

Шифра: 389
  • 340 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Smiley Dumbbell

  • latex
  • polyester fleece filling
  • with sound
  • various motifs


 
 
Item no.
Properties
RSP

Smiley Dumbbell
35251
Measurements: 19 cm
Colour: various
-

Препорачуваме