ИГРАЧКА ПРАСЕ СО ЗВУК

ИГРАЧКА ПРАСЕ СО ЗВУК

Шифра: 384
  • 460 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Pig

  • latex
  • polyester fleece filling


original Tierstimme

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Pig
35491
Measurements: 21 cm
Colour: various
-

Препорачуваме