ИГРАЧКА ПРАСЕ СО БОЦКИ СО ЗВУК

ИГРАЧКА ПРАСЕ СО БОЦКИ СО ЗВУК

Шифра: 379
  • 460 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Bristle Pig

  • latex
  • polyester fleece filling


original Tierstimme

 
 
Item no.
Properties
RSP

Bristle Pig
35499
Measurements: 21 cm
Colour: various
-

Препорачуваме