ИГРАЧКА МЕТАЛ ГУМА

Шифра: 414
  • 350 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


ball dog toy

  • natural rubber


geräuschlos

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Ball
3302
Measurements: ø 7 cm
Colour: various
-

Препорачуваме