ИГРАЧКА КОКОШКА ГУМЕНА СО ЗВУК

ИГРАЧКА КОКОШКА ГУМЕНА СО ЗВУК

Шифра: 368
  • 280 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Chicken Toy for Dogs

  • latex
  • with sound

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Chicken Toy for Dogs
3536
Measurements: 23 cm
-

Препорачуваме