ИГРАЧКА ЗА МАЧКИ СЕТ 4 ТОПКИ

Шифра: 516
  • 150 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Set of Balls with Bumps

  • rubber
  • rolls irregularly
  • content: 4 pcs.

 
 
Item no.
Properties
RSP

Set of Balls with Bumps
4534
Measurements: ø 3.5 cm
Colour: various
Contents: 4 pcs.
-

Препорачуваме