ИГРАЧКА ЗА МАЧКИ СЕТ 4 ТОПКИ

Шифра: 515
  • 140 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


  • Set of Toy Balls
  • Set of Toy Balls
  • Set of Toy Balls
  • Set of Toy Balls

Set of Toy Balls

  • plastic
  • with bell
  • content: 4 pcs.


 
 
Item no.
Properties
RSP

Set of Toy Balls
4521
Measurements: ø 4 cm
Colour: various
Contents: 4 pcs.
-

Препорачуваме