ИГРАЧКА ЗА КАФЕЗ ДРВЕНА

ИГРАЧКА ЗА КАФЕЗ ДРВЕНА

Шифра: 11
  • 780 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Wooden Toy, Colourful

  • with cork and rope

 
 
Item no.
Properties
RSP

Wooden Toy, Colourful
58986
Measurements: 35 cm
for e.g.: parakeets, cockatiels
-

Препорачуваме