ИГРАЧКА ЗА ВО КАФЕЗ

ИГРАЧКА ЗА ВО КАФЕЗ

Шифра: 10
  • 280 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Wooden Toy on a Rope

  • with leather
 
 
Item no.
Properties
RSP

Wooden Toy on a Rope
58985
Measurements: 24 cm
for e.g.: cockatiels, budgies
-

Препорачуваме