ИГРАЧКА ДЕНТА ФАН ТОПКА

ИГРАЧКА ДЕНТА ФАН ТОПКА

Шифра: 421
  • 255 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


'.DENTAFUN.'

Denta Fun Ball

  • natural rubber
  • mint flavour
  • massages the gums

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Denta Fun Ball
3289
Measurements: ø 7 cm
-

Препорачуваме