ИГРАЧКА ДЕНТА ФАН ТОПКА СО ЈАЖЕ

ИГРАЧКА ДЕНТА ФАН ТОПКА СО ЈАЖЕ

Шифра: 7914
  • 330 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Denta Fun Playing Rope with Ball

  • natural rubber ball
  • mint flavour
  • massages the gums

 
 
Item no.
Properties
RSP

Denta Fun Playing Rope with Ball
3299
Measurements: ø 7/24 cm
-

Препорачуваме