ИГРАЧКА ГУСКА СО ЗВУК

ИГРАЧКА ГУСКА СО ЗВУК

Шифра: 377
  • 570 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Duck

  • latex
  • polyester fleece filling


original Tierstimme

 
 
Item no.
Properties
RSP

Duck
35492
Measurements: 30 cm
-

Препорачуваме