ИГРАЧКА ГУМЕН ОБРАЧ

Шифра: 406
  • 120 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Ring Dog Toy

  • natural rubber

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Ring
3320
Measurements: ø 9 cm
Colour: various
-

Препорачуваме