ДРЖАЧ ЗА САЈЛА

ДРЖАЧ ЗА САЈЛА

Шифра: 376
  • 240 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Tie Out Stake

  • galvanized

 
 
Item no.
Properties
RSP

Tie Out Stake
2259
Measurements: 40 cm/ø 9.0 mm
-

Препорачуваме