ДАВИЛКА МЕТАЛНА

Шифра: 329
  • 110 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Метална и елегантна давилка. Се препорачува за користење кај кучиња кои што влечат многу. Давилката овозможува да кучето не го гризе својот околувратник и да не излезе од него. Со давилката се контролира влечењето на кучето.

Препорачуваме