ГРЕБАЛКА ЈУНИОР

Шифра: 6954
  • 1,190 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


'.JUNIOR.'

Junior Scratching Post

  • sisal: ø 4 mm/plush (polyester): 150 g/m²
  • colour: light lilac 
 
Item no.
Properties
RSP

Junior Scratching Post
42930
Measurements: 47 cm
Floor area: ø 26 cm
Post: ø 6.5 cm
Colour: light lilac
Height: 47 cm
-

Препорачуваме