ГРЕБАЛКА ИСАБА

Шифра: 712
  • 5,490 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Isaba Scratching Post

  • sisal: ø 6 mm/long-haired plush (polyester): 480 g/m²
  • colour: black-white 
 
Item no.
Properties
RSP

Isaba Scratching Post
44567
Floor area: 36 × 36 cm
Post: ø 8 cm
Colour: black/white
Thread Size: M8
Height: 62 cm
-

Препорачуваме