ГРЕБАЛКА/ИГРАЧКА СО ПЕРДУВИ

ГРЕБАЛКА/ИГРАЧКА СО ПЕРДУВИ

Шифра: 8124
  • 990 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Set of Luffa Toys on a Spring

  • sisal
  • with luffa balls and feathers


 
 
Item no.
Properties
RSP

Set of Luffa Toys on a Spring
40721
Measurements: ø 15 × 30 cm
-

Препорачуваме