ГРЕБАЛКА ЗА МАЧКИ КАРТОН

Шифра: 4764
  • 300 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Scratchy Scratching Cardboard


Katzenminze

 
 
Item no.
Properties
RSP

Scratchy Scratching Cardboard
4327
Measurements: 48 × 5 × 13 cm
Colour: blue
-

Препорачуваме