ГРЕБАЛКА ЗА МАЧКИ БРАНОВИДНА

Шифра: 6159
  • 1,390 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Wavy Scratching Wave

  • sisal/plush (polyester): 400 g/m²

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Wavy Scratching Wave
43260
Measurements: 29 × 18 × 50 cm
Floor area: 29 × 50 cm
Colour: brown
-

Wavy Scratching Wave
43262
Measurements: 29 × 18 × 50 cm
Floor area: 29 × 50 cm
Colour: grey
-

Препорачуваме