ГРАДНИК КОЖЕН АКТИВ

ГРАДНИК КОЖЕН АКТИВ

Шифра: 137
  • 1,166 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 291 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Trixie Active Dog Harness, Soft Leather, Black

M-L: 68-77 cm/22 mm

L-XL: 76-85 cm/30 mm

 


Препорачуваме