ГРАДНИК КЛАСИК СИН

ГРАДНИК КЛАСИК СИН

Шифра: 186
  • 446 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Classic H-Harness

  • webbing tape
  • bib, neck and belly straps continuously adjustable

Size: L-XL
Measurements: 75-100 cm/25 mm
Stomach circum.: 75-100 cm


Препорачуваме