ГНЕЗДО СЛАМЕНО

Шифра: 13
  • 140 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Exotic Nest

  • bamboo

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Exotic Nest
5600
Measurements: 9 × 10 cm
-

Exotic Nest
5602
Measurements: 11 × 12 cm
-

Exotic Nest
5605
Measurements: 12 × 15 cm
-

Препорачуваме