ГНЕЗДО СЛАМЕНО КАНАРИНЕЦ

ГНЕЗДО СЛАМЕНО КАНАРИНЕЦ

Шифра: 14
  • 105 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Canary Nest

  • bamboo

 
 
Item no.
Properties
RSP

Canary Nest
5620
Measurements: ø 10 cm
-

Препорачуваме