ГНЕЗДО МЕТАЛНО

Шифра: 8
  • 200 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Canary Nest

  • metal

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Canary Nest
5618
Measurements: ø 9 cm
-

Canary Nest
5619
Measurements: ø 12 cm
-

Препорачуваме