БЕНЕЛУКС ЕЈМИ СТАЛАК

БЕНЕЛУКС ЕЈМИ СТАЛАК

Шифра: 1296
  • 6,480 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 1,620 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


PARROTSTATION AMY

SPECIFICATIES:

Nr 15624
EAN 8717438860848
Length x Width X Height (cm) 55 x 55 x 135
Packing quantity 1
Weight (kg) 6

Препорачуваме