БАЛСАМ СО МАСЛО ОД ЈОЈОБА 250МЛ

БАЛСАМ СО МАСЛО ОД ЈОЈОБА 250МЛ

Шифра: 550
  • 240 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


БАЛЗАМ СО ЈОЈОБА МАСЛО ЗА СЈАЈНО ВЛАКНО 

• за специјална нега на влакното, за појак сјај, волумен, мекост
• погодно за сите типови на влакно, го олеснува чешлањето
Состав: 5-15% анјонски сурфактанти, ≤ 5% амфотерични сурфактанти, не-јонски сурфактанти, парфем, презервирачки материи (метилхлороизотиазолин,метилизотаизолинон).

Предупредувања: Mожна иритација околу очите. Да стои подалеку од дофат на деца. Да се измијат рацете после употреба. Ако шампонот влезе во очи- да се измие со вода неколку минути. Може да предизвика алергиска реакција. Рокот на употреба е втиснат на амбалажата.
Само за употреба на домашни миленици.

Jojoba Oil Conditioner

  • gives the coat a luxuriant and silky shine
  • also suitable for long-haired dogs

TRIXIE Instructions


Препорачуваме