ЈАКНА АВАЛОН

ЈАКНА АВАЛОН

Шифра: 839
  • 853 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 568 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


AVALON WATERPROOF DOG COAT

Size: S
Back length: 35cm
Chest Circumference: 36-45cm

Size: M
Back length: 45cm
Chest Circumference: 50-60cm

Colour: gray, blue


Препорачуваме