САВИЧ ГЕРМИНАТОР БИОСЕТ

САВИЧ ГЕРМИНАТОР БИОСЕТ

Шифра: 1291
  • 1,500 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


BIOSET SEED GERMINATOR

SPECIFICATIES:

Nr 14251
EAN 5411388001346
Length x Width X Height (cm) 15,5 x 15,5 x 21
Packing quantity 3
Quantity by pallet 195
Weight (kg) 0,535

Препорачуваме