БЕНЕЛУКС ШАМПОН ЕКСТРАКТ ОД ЈАЈЦЕ

БЕНЕЛУКС ШАМПОН ЕКСТРАКТ ОД ЈАЈЦЕ

Шифра: 1287
  • 120 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 30 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


SHAMPOO WITH EGGS 300 ML BOTOUTOU

SPECIFICATIES:

Nr 54494
EAN 5400351544942
Length x Width X Height (cm) 8 x 4 x 17
Packing quantity 6
Weight (kg) 0,35

Препорачуваме