БЕНЕЛУКС СЕМЕ ОД РЕПКА

БЕНЕЛУКС СЕМЕ ОД РЕПКА

Шифра: 1289
  • 138 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


RAPE SEED 1 KG

SPECIFICATIES:

Nr 1114003
EAN 5400351111434
Length x Width X Height (cm) 28 x 14 x 5
Packing quantity 14
Quantity by pallet 784
Weight (kg) 1

Препорачуваме