БЕНЕЛУКС ВИСЕЧКА ПОИЛКА

БЕНЕЛУКС ВИСЕЧКА ПОИЛКА

Шифра: 1253
  • 350 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


FOUNTAIN UNIVERSAL 18X22 CM

SPECIFICATIES:

Nr 14163
EAN 5414770006042
Length x Width X Height (cm) 18 x 18 x 22
Packing quantity 5
Quantity by pallet 192
Weight (kg) 0,25

Препорачуваме