БЕНЕЛУКС БЕВО ЧАНТ

БЕНЕЛУКС БЕВО ЧАНТ

Шифра: 1137
  • 140 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


CONDITIONSEEDS BEVO 150 G

SPECIFICATIES:

Nr 1630003
EAN 5400351300036
Length x Width X Height (cm) 10 x 10 x 6
Packing quantity 12
Weight (kg) 0,15

Препорачуваме