АРАМИ ПХ МИНУС

АРАМИ ПХ МИНУС

Шифра: 1313
  • 120 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


PH MINUS
To decrease the pH value in the aquarium.

Packing: 120 ml for 500 l of water, 5 l for 20.000 l of water


Препорачуваме