ИГРАЧКА СНЕКИ 5СМ

Шифра: 10053
  • 140 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Snack Ball
Item no.: 45576

Product information

  •  long time fun due to integrated labyrinth
  •  can be screwed open
  •  plastic
pictos-725907
Item no.: 45576, Measurements: ø 5 cm

Препорачуваме