About us      Contact

title_5e8f153b2eebf10482853711586435387
 
title_5e8f153b2efaa11138798631586435387
 
title_5e8f153b2f0a612154855931586435387
 
title_5e8f153b2f17620095029581586435387
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5e8f153b1cd149612175871586435387
    
title_5e8f153b1cebc18539983451586435387
    
title_5e8f153b1d02615128671971586435387
    
title_5e8f153b1d1788127904121586435387
    
title_5e8f153b1d2a512273834421586435387
    
title_5e8f153b1d3f510237472121586435387
    
title_5e8f153b1d51d21252888061586435387
    
title_5e8f153b1d68f13423952631586435387
    
title_5e8f153b1d7ac12892445151586435387
    
title_5e8f153b1d8b55176316541586435387
    
title_5e8f153b1da2a21381482191586435387
    
title_5e8f153b1db4f6771124491586435387
    
title_5e8f153b1dc2316934508761586435387
    
title_5e8f153b1dd455339469031586435387
    
title_5e8f153b1de4e14372740091586435387
    
title_5e8f153b1df5e21375009281586435387
    
title_5e8f153b1e05619353287101586435387
    
title_5e8f153b1e1293308328191586435387
    
title_5e8f153b1e1e85380424521586435387
    
title_5e8f153b1e2af4413667971586435387
    
title_5e8f153b1e3761239216981586435387
    
title_5e8f153b1e4aa8517609691586435387
    
title_5e8f153b1e5b85329033081586435387
    
title_5e8f153b1e69710086625221586435387
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters