ЧИСТАЧ ЗА СТАКЛО СО ОСТРИЦА

ЧИСТАЧ ЗА СТАКЛО СО ОСТРИЦА

Шифра: 37
  • 110 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Screen Cleaner

  • with metal blade
  • to remove persistent algae soiling

 
 
Item no.
Properties
RSP

Screen Cleaner
8920
Measurements: 45 cm
-

Препорачуваме