ЦРЕВО СИЛИКОНСКО

ЦРЕВО СИЛИКОНСКО

Шифра: 45
  • 75 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Air Tube

  • silicone
  • on card

 
 
Item no.
Properties
RSP

Air Tube
8752
Measurements: 2.40 m/ø 5 mm
Length: 2.40 m
-

Препорачуваме