ФЛЕКСИ КЛАСИК ПИНК С

ФЛЕКСИ КЛАСИК ПИНК С

Шифра: 7731
  • 1,090 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


flexi New CLASSIC Tape Leash

  • size XS–M with comfortable braking system
  • from size S extendable with flexi Multi Box and LED Lighting System
flexi New CLASSIC Tape Leash
11836
Size: S
Measurements: 5 m
Length: 5 m
up to: 15 kg
-

Препорачуваме