УКРАСЕН БРОД

УКРАСЕН БРОД

Шифра: 7363
  • 490 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Boat Wreck

  • polyester resin
  • salt water resistant


 
 
Item no.
Properties
RSP

Boat Wreck
87818
Measurements: 15 cm
-

    Препорачуваме