РАСПРСКУВАЧ КАМЕН МАЛ 2ком

РАСПРСКУВАЧ КАМЕН МАЛ 2ком

Шифра: 43
  • 56 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Set of Air Outlet Stones

 
 
Item no.
Properties
RSP

Set of Air Outlet Stones
8589
Measurements: ø 1.4 × 2.5 cm
Contents: 2 pcs.
-

Препорачуваме