РАЗГРАНЕТ КОРАЛ

РАЗГРАНЕТ КОРАЛ

Шифра: 669
  • 380 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Branch Coral

  • polyester resin
  • salt water resistant

 
 
Item no.
Properties
RSP

Branch Coral
8838
Measurements: 12 cm
-

Препорачуваме