НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ 2КОМ

НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ 2КОМ

Шифра: 54
  • 80 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Set of Safety Non-Return Valves

  • plastic

 
 
Item no.
Properties
RSP

Set of Safety Non-Return Valves
8035
Measurements: ø 5 mm
Contents: 2 pcs.
-

Препорачуваме