МРЕСТИЛКА ЗА РИБИ

МРЕСТИЛКА ЗА РИБИ

Шифра: 646
  • 170 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Fish Hatchery

  • plastic
  • removable V-base plate
  • lid prevents jumping out


schwimmt

 
 
Item no.
Properties
RSP

Fish Hatchery
8050
Measurements: 16 × 7 × 7 cm
-

Препорачуваме