МРЕЖА ЗА РИБИ

МРЕЖА ЗА РИБИ

Шифра: 4100
  • 1,110 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Fishing Net with Telescopic Handle

  • aluminium handle, 1.25–1.94 m

 
 
Item no.
Properties
RSP

Fishing Net with Telescopic Handle
8790
Measurements: 41 × 36 cm
-

Препорачуваме