УКРАСЕН МОСТ

УКРАСЕН МОСТ

Шифра: 675
  • 310 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Bridge

  • polyester resin
  • salt water resistant

 
 
Item no.
Properties
RSP

Bridge
8962
Measurements: 17 cm
-

Препорачуваме