МОПАН ДРВО

МОПАН ДРВО

Шифра: 24
  • 258 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Mopani Wood

  • genuine wood
  • only complete packing units

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP
Colour: sortedMopani Wood
8981
Size: M
Contents/Weight: 500 g
-

Препорачуваме