МАГНЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ

Шифра: 39
  • 198 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Magnetic Screen Cleaner

  • for glass up to 6 mm thick
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Magnetic Screen Cleaner
8900
Measurements: 5.5 × 2.5 × 4 cm
-

Magnetic Screen Cleaner
8905
Measurements: 10 × 2.5 × 4 cm
-

Препорачуваме